Szolgáltatásaink

Lakóterek

berendezése

Egy lakás, családi ház berendezése kihívásokkal teli, nagyszerű feladat, mind a megrendelő, mind pedig a kivitelező számára. 

„Az én házam, az én váram” mondást követve, mindig arra törekszünk, hogy megrendelőinket segítsük egy olyan, az igényeiknek tökéletesen megfelelő enteriőr kialakításában, ahol OTTHON érezhetik magukat.

Akár kész terve van, akár körvonalazódó elképzelése, örömmel segítünk a megvalósításban.

Fogorvosi rendelők

tervezése és kivitelezése

A speciális funkciójú belső terek, mint például egy rendelő kialakítása, ha lehet, még nagyobb körültekintést igényel, mint egy lakás berendezése, mert itt nem csupán a megrendelő igényeit kell figyelembe venni, hanem a páciensek összetételét, elvárását is. Ezen felül pedig még rengeteg jogszabályi előírásnak is meg kell felelnie.  

Szép szakmai kihívás megteremteni egy olyan harmonikus belső teret, ahol a praktikum egyensúlyban van az esztétikummal.

Tekintse meg galériánkat és döntse el Ön, hogy sikerült-e mindez?

 

Vendéglátó egységek

bútorzatának gyártása

Legyen az egy barátságos csárda, vagy egy elegáns étterem, a megfelelő berendezésük nagyon összetett feladat.

A vendéglátóhelyek esetében is kiemelten fontos szempont a belső tér esztétikus, de ugyanakkor praktikus kialakítása és emellett természetesen a költséghatékonyság szem előtt tartása is. Ezért megrendelőink igényét felmérve, mindig többféle anyag használatára teszünk javaslatot egy adott bútor esetében, ami alapján a termék egyedi kalkulációja történik.

készítette: FekiWebstudio.hu

© 2013 Németh Bútor | Minden jog fenntartva

☎ Infó vonal
+36 70 318 2622