Bemutatkozás

A Németh Bútor családi vállalkozásként alakult 1990-ben és folyamatos fejlesztés, bővülés mellett, - immár közel 1000m2-en - azóta is ebben a formában működik.

Cégünk fő tevékenységi körébe a méretre szabott bútorok tervezése és kivitelezése tartozik.

Már a kezdetektől fogva az egyedi igények kielégítésére koncentrálunk, amelyek során mindig a precíz és minőségi munkavégzés áll fókuszban. Ennek eredményeként egyre nőtt az elégedett, visszatérő megrendelők száma.

A bútorok készítése során kizárólag kiváló minőségű alapanyagokat, gépeket, szerszámokat és szerelvényeket használunk.

Szolgáltatásaink skálája a méretezéstől, a bútor megtervezésén, méretre gyártásán, helyszínre szállításán át a beszerelésig terjed.

Munkakapcsolataink lehetővé teszik, hogy komplex igény esetén a belsőépítészeti tervezést, a kárpitos, lakatos és üveges munkálatokat is megszervezzük.

Referenciamunkáink szállodák (pl.: recepciós pultok, lépcsők, falburkolatok), vendéglátó egységek (például: bárpult, éttermi asztalok, ülőalkalmatosságok stb.), irodák (irodai asztalok, munkapultok, iratszekrények), üzlethelyiségek (polcrendszerek, tárolók stb.) orvosi rendelők berendezései és magánlakások (konyha-, fürdőszoba-, hálószoba-, előszobabútor, tömörfából készült ajtók, szaunák, stb.)komplett berendezését foglalják magukba.

készítette: FekiWebstudio.hu

© 2013 Németh Bútor | Minden jog fenntartva

☎ Infó vonal
+36 70 318 2622